Ons Bed en Breakfast


receptie voordeur

Onze net geheel verbouwde en gemoderniseerde Bed and Breakfast. Een unieke en sfeervolle slaapgelegenheid met veel privacy tijdens alle evenementen in de stad Rotterdam. In Oud-IJsselmonde treft u in een verbouwde woonboerderij met drie schitterende één kamer die geschikt zijn voor kort en lang verblijf.

Kamer

Tuinkamer is gesitueerd in de voormalige stal met eigen entree, badkamer en toilet, privé terras en keuken. Studio op de 1e verdieping met eigen entree, badkamer en toilet, privé terras en keuken. Loft (tijdelijk niet beschikbaar)


De Wellness genieters, boeken de sauna ook gelijk.


Onze Hoeve is op loopafstand van Maasstad ZH 3 min, De Kuip op 2 km en in de nabijheid van Ahoy & Luxor 4 km. Met de auto, fiets of OV bent u met 10-15 minuten in het hart van de stad. LF routes en alle vormen van openbaar vervoer op een paar honderd meter afstand. Gratis Parkeren, Tesla laad punt 16kwh* 0,34 p/ kwh

Wenst u gebruik te maken van onze ontbijt services, dan bieden we u een simpel ontbijt voor 10,00 euro p.p.p.d. of een luxe ontbijt voor 17,50 p.p.p.d. aan.


Graag tot ziens in onze B&B Met vriendelijke groeten, Frank & Charlotte